Al onze gerechten worden dagvers bereid en dienen opgewarmd te worden.
Bestellingen graag ten laatste voor 18.30 u de dag voordien .
MENU : voor 13 en 14 februari
Gebakken zeewolf met een saus van Noilly prat
***
Kalfsvlees met groententaart, natuursaus en truffelgratin
***
Valentijnsdessert
Menu € 39.00 per persoon
menu is uitverkocht
VOORGERECHTEN voor 13 en 14 februari : bij de gerechten is een broodje inbegrepen
Pompoensoep per liter € 8.00
Trio van eend € 15,00
Scampi kreeftensaus € 15,00
Scampi lookroom € 15,00
Gambas kruidenboter € 16,00
Gegratineerde zalm met spinazie € 16,00
HOOFDGERECHTEN voor 13 en 14 februari :
Scampi met curry/wilde rijst € 21.00
Scampi met kreeftensaus/pasta € 22,00
Speenvarken/mosterdsaus/warme groenten/krielaardappelen € 22,00
Skrei met preisaus € 24,00
Vispannetje/puree/kreeftensaus € 25.00
Bouillabaisse ( luxe vispan met kreeftensoep ) € 29.50
Kalfswezerik/warme groenten/Portosaus/krielaardappelen € 29,50
KINDERGERECHTEN voor 13 en 14 februari:
Kipfilet garnituur naar keuze € 14.00
Kabeljauw garnituur naar keuze € 14.00
DESSERT voor 13 en 14 februari:
Chocolade mousse ( in glas ) € 7,00
Chocolade mousse met advocaat ( in glas ) € 8,00
Dessert waaier € 10,00
Deze gerechten zijn verkrijgbaar op zaterdag 13 en zondag en 14 februari
menu voor 13 en 14 februari is uitverkocht
Meer keuze op onze webshop
Voor bestellingen 03 775 71 92 of via dit fomulier u ontvangt na bestelling een bevestigingsmail met tijdstip afhaal.