Ontdek onze traiteur menu's voor de eindejaars feesten

Heerlijke menu’s per maand of seizoen

 

Maandmenu december 2018

- Terrine van ganzenlever met winter snuisterijen
- Bisque van Noordzeegarnalen
  of
- Gebakken snoekbaars met knolselder en kastanje
- Opgebraden fazanten jonker met snoepjes van de perenlaar
- Dessert met sinaasappel

Prijzen

- Menu 4 gangen met soep
€ 52 pp
- Menu met 4 gangen met tussengerecht 
€ 56 pp
- Menu 5 gangen
€ 65.00 pp
- Aangepaste wijnen 4 gangen
€ 25.00 pp
- Aangepaste wijnen 5 gangen
€ 29.00 pp

Menu geserveerd voor het hele gezelschap

Traiteur menu's

 Traiteur menu kerstavond 24 december

* Gebakken zeebaars met jonge prei en een kreeftensaus

* Soep van mergpompoen met tomaat

* Fazant met poldergarnituren en een wildroomsaus

   voorzien van verse kroketten 

* Dessert met karamel

* Menu voorzien van 2 broodjes per persoon 

* Menu € 42.00 per persoon

 

 Traiteur menu oudejaarsavond 31 december

* Opgebraden kwartel met peer en een saus met poire william

* Soep van Noordzeegarnalen met fijne groenten

* Filet van speenvarken met seizoensgroentjes en een lichte mosterdsaus

  voorzien van verse kroketten 

* Panna cotta met verse vruchten

* Menu voorzien van 2 broodjes per persoon

* Menu € 42.00 per persoon

 

Bistro Keuzemenu

Bistro keuzemenu november

donderdagavond-vrijdagavond en zondagavond

Voorgerechten :

- Duo van kaas en garnaal kroket
  of
- Trio van eend
  of
- Stoofpotje van Koningscampi met lookboter

Hoofdgerechten :

- Gebakken Zeetong met verse tartaar en frietjes
  of
- Opgebraden kwartel met jonagold en een Calvadossaus
  of
- Scampi curry met wilde rijst

Menu € 35 pp

Menu geserveerd voor het hele gezelschap

Niet op zaterdag

Lunchmenu

Geserveerd op donderdagmiddag , vrijdagmiddag en zondagmiddag

Niet op Feestdagen

Een lunchmenu in Kieldrecht bij restaurant De Grote Geule bestaat uit:

- Voorgerecht
- Hoofdgerecht
- Dessert

Menu € 35 pp

Menu geserveerd voor het hele gezelschap

Maandmenu november 2018

- Trio van eend
- Romige soep van mergpompoen
  of
- Gebakken grietbot met gespekte savooi
- Hazenrug filet met rode kool, appel en een wildroomsaus
- Chocolade dessert

Prijzen

- Menu 4 gangen met soep
   € 52.00 pp
- Menu met 4 gangen met tussengerecht
   € 56.00 pp
- Menu 5 gangen
   € 65.00 pp
- Aangepaste wijnen 4 gangen
   € 25.00 pp
- Aangepaste wijnen 5 gangen
   € 29.00 pp

Menu geserveerd voor het hele gezelschap

Marktplein 45
9130,Kieldrecht (Beveren) - BE

Tel : 03 775 71 92
BTW BE 0855.640.958

Ma - Di - Wo : Gesloten
Do - Vr - Zo : Vanaf 12u00 en vanaf 18u30
Za : Vanaf 18u30

Voor reservatie:

03 775 71 92
Altijd bereikbaar ook op sluitingsdagen.