King Krab
Tomaten
Zeeuwse Mosselen

Heerlijk dineren of lunchen bij De Grote Geule in Kieldrecht

Met een Frans-Belgische keuken en maandelijks veranderende menukaart verrast dit restaurant in Kieldrecht nabij Beveren nagenoeg iedereen. Elks vindt hier een vers gerecht naar zijn of haar hart. De Grote Geule: thuishaven van fijnproevers vlakbij het gelijknamige natuurgebied.

Gezellig dineren of lunchen

De Grote Geule is bijvoorbeeld ideaal voor een stevige wandeling gevolgd door een deugddoende lunch. Of gewoonweg voor een gezellig diner met familie of vrienden. Chef-kok Bruno Vlyminckx en zijn vrouw Inneke Werkers heten u welkom sinds 2002 en zorgen voor verfijnde gerechten in combinatie met een hartelijke ontvangst.

Blijf via de nieuwsbrief alvast op de hoogte van het nieuws, de veranderende menukaart, suggesties en meer. Of kijk alvast eens binnen via de sfeerbeelden in onze fotogalerij.

Belgisch & internationale keuken

Liefhebbers van zowel traditioneel Belgisch of Frans en ook Internationale keuken zijn hier aan het juiste adres. Steeds met pure en verse ingrediënten worden gerechten samengesteld die de tong verbazen. Het restaurant in Kieldrecht biedt plaats aan zo'n 40 gasten in een sfeervol interieur met aardse tinten en decoratieve nissen.

Kijk snel naar de verschillende heerlijke en dagverse gerechten op het menu:

Voor reservatie of vragen altijd bereikbaar ook op sluitingsdagen. Contacteer ons voor een avond of middag gevuld met gastronomie.

Marktplein 45
9130,Kieldrecht (Beveren) - BE

Tel : 03 775 71 92
BTW BE 0855.640.958

Ma - Di - Wo : Gesloten
Do - Vr - Zo : Vanaf 12u00 en vanaf 18u30
Za : Vanaf 18u30

Voor reservatie:

03 775 71 92
Altijd bereikbaar ook op sluitingsdagen.